'De Gedekte Tafel', compleet verzorgd thuisdiner!

'De Gedekte Tafel' is een verrassingsdiner/ lunch aan huis of op de zaak. 
Er wordt speciaal voor jullie vers gekookt (8 gerechtjes bij een diner) met mooie ingrediënten uit t seizoen. Noordzee-vis, Lakenvelder of natuur-vlees, brood met smeersels, diverse verrassende groente-aardappel-rijst gerechtjes, 'n rijk gevulde salade, de tafel is 'met smaak gedekt'. Ik neem servies mee, linnen servetten, n bloemetje, kaarsen, n fles goede wijn, water en natuurlijk n lekker toetje. Compleet verzorgd dus! U hoeft alleen te zorgen voor een lege tafel, stoelen en goed gezelschap ;-)


Dieetwensen kunt u vooraf doorgeven (vega, vegan kan natuurlijk ook).
Kosten voor De Gedekte Tafel zijn 40 Euro p.p.  
(*) Kosten voor ophalen zijn 10 Euro.

Heb je al zin om te tafelen? Of heb je nog vragen?

Bel of mail mij dan voor meer info: 06-41032979.

Corona-proof
De 'Gedekte Tafel' is Corona-proof. Ik werk met handschoenen en mondkapje, houd afstand wanneer ik binnen kom. Zodra de tafel is gedekt kunt u plaatsnemen, ik vertel wat ik heb gekookt en vertrek. U kunt de spullen de volgende dag bij mij terugbrengen of ik haal ze weer op (*).Een Gedekte Lunch

Een 'Gedekte Tafel Lunch' verzorg ik ook. Hiervoor overleg ik altijd even telefonisch wat gewenst is. 

Bel of mail me. 


Geef een 'Gedekte Tafel' cadeau!

Verras iemand met deze smaakvolle beleving: geef een 'Gedekte-Tafel-Cadeau-bon!".
En omdat jij natuurlijk toch ook iets tastbaars wilt overhandigen, maak ik de cadeaubon goed gevuld. De cadeaubon kan ik namelijk aanvullen met een volledig soep-pakket (zie foto). Dan maakt de ontvanger zelf eerst het voorgerecht (of bewaart deze voor een andere dag, dat kan ook natuurlijk!)

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Bel of mail me.