BORREL

Nieuw bij de Blauwe Tafel is de borreltafel.
Een leuke bartafel compleet met gekoelde drankjes, glazen, bloemen en borrelhappen, waar je met 10 personen aan kunt "hangen' en borrelen. De borreltafel is flexibel, ziet er feestelijk uit en kan overal geplaatst worden.
Stel je voor dat je voor een club vrienden een boot, wandel- of fietstochtje organiseert.
Dan staat daar de borreltafel midden in het weiland, of ergens langs de route. Met smaak gedekt, speciaal voor jullie.
Heb je al zijn om te borrelen? Bel of mail me dan.

Welke smaken heeft de borreltafel dan bijvoorbeeld?

Bier en ballen

Diverse  ijskoude 'speciaal biertjes' staan op ijs op jullie te wachten, daarbij worden diverse 'ballen' geserveerd. Een balletje mayo Oma's recept (van de lakenvelder koeien uit de Boterhuispolder), een huisgemaakte risottobal (met paddenstoelen, geraspte oude boerenkaas en mascarpone) en natuurlijk Van Dobbe bitterballen. Buiten-gewoon-lekker!

Wijn en bites

Een heerlijk gekoelde biologische Chardonnay/Viognier, een mooie lichte Provence rosé en een zachte rode wijn , een alcoholvrije variant,  wijnglazen,  en drie luxe hapjes in overleg. (b.v witlof met zalm, appel en mierikswortel, hartige taart / crostini paddenstoelen met pernod, kervel en dragon/ hartige taart kip, salie, citroen, vele variaties mogelijk)

Thee en taart

De Blauwe tafel wordt gevuld met lekkere verse kruiden en fruit zodat iedereen zijn eigen thee kan brouwen. Gember, citroen, sinaasappel, munt, salie, steranijs, honing uit  de streek maar ook n zakje voor de liefhebbers. Bijvoorbeeld de befaamde carrotcake van het huis, chocobrownie, zomerse aardbeientiramisu of cheesecake, lekkere koekjes, en een etagère met oud Hollandse snoepjes. Ook leuk om op je werk te trakteren.

Liever champagne met oesters of melk met een bruine boterham...in overleg dekken wij de Blauwe Tafel met jullie wensen!