EN MEER

De Blauwe Tafel is altijd in voor iets anders.
Een boottocht over de Kagerplassen met hapjes en drankjes aan boord of een wandeling met knapzak door de Boterhuispolder kan natuurlijk altijd. Maar wat dacht je van:

"Shared dining"

is hot en gezellig. Samen koken en de Blauwe Tafel vullen met allerlei lekkere gerechtjes. Onder het genot van een drankje bereiden jullie een heerlijke verrassende maaltijd met streekproducten uit de regio. En natuurlijk opeten.

"Mobiele kokkin"

Heb je een leuke locatie en zoek je een kok om voor jouw gezelschap te koken. Bel of mail gerust, ook voor meerdaagse of buitenlandse verblijven. Onze mobiele kokkin is gek op reisjes.

"BBQ- Workshop met vrienden, vriendinnen, collega's, de buren...."

De Blauwe Tafel houdt van lekker buiten eten!

Ik kom (of we zijn op een van mijn buiten locaties) met mijn stoere "outdoor keuken' . Van deze op hout gestookte grillplaat komen de lekkerste gerechten. Van vegetarisch tot vis, heeeel veeeel vlees of een combinatie van alles. In overleg stellen we een menu voor jouw gezelschap samen. Ik doe de voorbereidingen, jullie helpen een uurtje onder het genot van een glaasje. Daarna gaan jullie aan tafel en gaat alles op de grill. Een heerlijk diner volgt afgesloten met een lekker toetje van de plaat. Inclusief wijn en water.             

Duur: 4 uur   Kosten 80 Euro p.p vanaf 8 personen

 

De Blauwe Tafel heeft een koffer vol ideeën en verzorgt graag een leuke personeelsdag of familiedag voor jou. Wil je ook een keer uitgebreid tafelen, bel of mail me dan.